Det fanns en tid nÀr det finaste som fanns var att ha samma jobb hela livet.

Idag Àr allt tack och lov helt annorlunda.

Om oss

Hela 7 av 10 arbetsgivare – i Sverige och vĂ€rlden – sĂ€ger att bristen pĂ„ kompetens Ă€r deras största huvudvĂ€rk. Bristen pĂ„ talanger pĂ„ arbetsmarknaden Ă€r inte bara en utmaning – den Ă€r förödande för samhĂ€llet och hindrar oss att lösa viktiga problem. Utan rĂ€tt mĂ€nniskor pĂ„ plats kan företag och organisationer inte vĂ€xa eller utvecklas. 

Vi vet att mÀnniskor bÄde kan och vill om de fÄr rÀtt förutsÀttningar. Men dÄ rÀcker inte gamla metoder och arbetssÀtt. En komplex, snabbrörlig, teknikdriven vÀrld krÀver att vi löser problem pÄ nya sÀtt. Det Àr vÄra bolag experter pÄ.

Vi Àr sÄ stolta och glada nÀr andra uppmÀrksammar oss. Hela 6 gÄnger har vi blivit DI Gasellföretag. Vi har utnÀmnts till Veckans AffÀrers Superföretag, TillvÀxtföretag. Vi har listats pÄ Inc Magazines Europe 5000 lista över snabbvÀxande företag 2018 och nominerats till Svenska Dagbladets AffÀrsbragd 2020. Bland annat. Det Àr kul med kvitto pÄ det hÄrda slit som leder till framgÄng. Men vi vet ocksÄ att det Àr viktigare att titta framÄt Àn bakÄt. Vill du veta mer om vÄra varumÀrken? LÀs mer eller hör av dig. Kontaktinfo hittar du lÀngre ner. Vi hörs!

Scroll to Top